Leta i den här bloggen

23 maj 2009

Horndgäddetävlingen nu är avslutat.




Att horndgäddetävlingen nu är avslutat är skönt för det har varit ganska tidskrävande för oss som har varit inblandat, men en som ska ha ett stort tack är Willy Ohlsson kassör i fiskeklubben - han har verkligt offrat tid på tävlingen.

Att tävlingen kan locka så mycket folk är fantastik med tanke på det var den sista tävling i Skåne, har var folk från Småland, men dom flesta kom dock från stora dela av Skåne, redan kl. 06.oo var folk på plats för att få en bra plats.

Vid tävling slut var där många som tyckte det inte var besväret vart att väga in sin fångst, men dom som gjorde det visar det sig att 122 kg horngäddor bliv fånget.

En horndgäddekong bliv utsett men en fångst på 40 horngäddor och med en vikt på 12 kg, Trelleborgs kommunalråd finns på platsen och kröner horndgäddekongen och horndgäddeprinsen.

Jag vill passa på att tacka alla dom som har bidraget till att tävlingen bliv av, här kan nämnas fiskekompaniet i Malmö och sportfiskegiganten i Malmö som bidraget med priser till horndgäddekongen och horndgäddeprinsen.

Av fjorton tidningar/tv som fick en pressmedeland kom en tidning, men ingen skrev om tävlingen, det är respektlöst mott alla som fritidfiskar eller är med i en mindre klubb inte kan få uppmärksamhet i en tidning som dom stora föreningar, vi har dock ofta den största ungdomsverksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar